Kolme syytä kouluttautua sertifioiduksi Azure-osaajaksi

Sertifikaatti auttaa erottumaan työnhaussa ja työllistymään nopeammin. Joissain tapauksissa sertifikaatti on auttanut johtoa täyttämään avoimen paikan 25 % lyhyemmässä ajassa.

Kollegoihinsa verrattuna Microsoft-sertifioidut ohjelmistokehittäjät ovat 90 % tuotteliaampia ja lähes 60 % tehokkaampia.

Microsoft-sertifioiduilla teknologiaosaajilla on keskimäärin 15 % korkeampi palkka verrattuna muihin vastaavien positioiden osaajiin.

“Microsoft-kumppanit tarvitsevat työsuhteeseen satoja uusia pilviammattilaisia lyhyen ajan sisällä.”

Microsoft-kumppaneille tehty kysely 12/16

Valitse sinulle sopivin tapa oppia

Azure Skills

Omatoimisille: Verkkokurssikokoelma, joka mahdollistaa täysin omatoimisen opiskelun ja valmistaa sertifiointi-testiin. Kokonaisuus saatavana milloin vain ja mistä vain - maksuttomasti.

Ilmoittaudu

Virtual classes

Ohjausta kaipaaville: Virtuaaliset oppitunnit, jotka ovat valittavissa kalenterin kautta. Valitse Azure-alueet, jotka kiinnostavat sinua ja osallistu ohjatulle tunnille. Opit asiantuntijoilta livenä, käytännön harjoitusten kautta yhdessä muiden kouluttautujien kanssa.

Ilmoittaudu

Hands on labs

Käsillä tekijöille: Harjoittelumanuaali, jonka kautta voi testata viimeisimpiä pilvityökaluja live-ympäristössä ja tehdä demoja. Saatavilla pilvessä ilman mitään asennuksia omalle koneelle.

Ilmoittaudu