Kuvittele julkishallinnon tulevaisuus

office   Katso tallenteet
Kaupungit ja asukkaat muodostavat kansakunnan sydämen. Ensimmäistä kertaa historiassa yli puolet maailman väestöstä asuu kaupungeissa. Tämä tarkoittaa sitä, että kaupungeilla on edessään monenlaisia uusia haasteita ja mahdollisuuksia. Infrastruktuuria on nykyaikaistettava, luonnonvaroja on hyödynnettävä oikealla tavalla ja uusista laitteista saatavaa valtavaa tietomäärää on käytettävä asukkaiden terveyden ja turvallisuuden edistämiseen. Tässä webinaarisarjassa paneudumme siihen, kuinka uusien pilvipalveluiden avulla voidaan luoda turvallisia työ- ja palvelumalleja nykyaikaisissa kaupungeissa. Webinaarisarjaa isännöivät Microsoft, Elisa Appelsiini, Innofactor ja Sulava. Jokaisessa webinaarissa kuulet aidon esimerkkitarinan suomalaisesta julkishallinnosta. Voit osallistua tilaisuuksiin myös live-yleisönä ja verkostoitua asiantuntijoiden kanssa paikan päällä. Osallistu, keskustele ja verkostoidu. #parempitapa Tia Ainola Kehitysjohtaja Microsoft

Tallenteet

Uusi työ muuttaa työkulttuuria

Webinaarissa tarkastellaan suuren julkishallinnon organisaation muutosprojektia uusiin työ- ja viestintätapoihin pilvipalveluiden avulla. Millaisia tavoitteita ja vaiheistuksia projekti vaatii? Miten muutos viedään läpi isossa organisaatiossa sekä teknisesti että työkulttuurin näkökulmasta? Kerromme, kuinka Vantaan kaupungin viestintäjärjestelmien vaihto Office 365 -pilvipalveluun sujui osana laajempaa IT-kehityksen hanketta. Hankkeessa on myös huomioitu tietotekniikan kuluttajistuminen sekä käyttäjien kasvaneet vaatimukset hyödyntää palveluita mistä tahansa haluamillaan laitteilla.

Kimmo Mattila
Johtaja, Asiakas- ja tuoteratkaisut
Elisa Appelsiini

Janne Ariluoto
Service Manager
Vantaan kaupunki

Katso tallenne

Digitalisuus haastaa organisaatioiden toiminnan

Kiihtynyt maailman muutos ja digitalisuus haastaa organisaatioiden toiminnan. Lääkkeeksi haasteeseen esitetään kokeilukulttuuria ja nopeaa reagointia digi-yhteistyön avulla. Webinaarissa kerromme, kuinka ELY-keskukset ja TE-toimistot vastasivat haasteeseen uudistamalla intranetin ja digitaalisen yhteistyön välineet Office 365 -palveluiden avulla. Esittelemme myös ratkaisuja kuntien välisen yhteistyön kehittämiseen.

Jussi-Pekka Wirta
Business Director
Innofactor

Mika Vahala
Projektipäällikkö
KEHA-keskus

Riikka Gassen
Konsultti
Innofactor

Katso tallenne

Pilvipalvelu on turvallisempi

Pilvipalveluita käyttämällä organisaatiot voivat parantaa tietoturvallisuuden tasoa ja taata yksityisyydensuojan aiempaa paremmin. Vastuullinen pilvipalveluiden tuottaja varmistaa teknisillä ratkaisuilla, jatkuvalla prosessien parantamisella ja automatisoinnilla sekä sopimusehdoilla asiakkaan tietojen suojan. Tässä webinaarissa kerromme, kuinka suurissa pilvikonesaleissa palvelut voidaan tuottaa tehokkaammin ja turvallisemmin.

Aki Siponen
Teknologiajohtaja
Microsoft

Katso tallenne

Kohti uutta työnteon mallia

Tietotyön tuottavuus edellyttää sekä toimivaa teknologiaa, että muutosta työtavoissa. Työvälineiden vieminen pilveen vapauttaa työnteon ajasta ja paikasta, mutta todellinen hyöty saadaan vasta, kun työn tekemistä muutetaan. Työtapoja uudistamalla voidaan parantaa työn tuottavuutta ja mielekkyyttä. Webinaarissa kerromme, kuinka hallitusohjelmassa tavoitellaan tuottavuusloikkaa mm. tarttumalla digitalisaation mahdollisuuksiin ja uudistamalla johtamista. Kaikki ammatit tulevat muuttumaan ja työsuhteet monimuotoistuvat. Tekemällä töitä fiksusti, saadaan aikaan enemmän vähemmällä.

Mika Okkola
Johtaja
Sulava

Virpi Einola-Pekkinen
Kehittämispäällikkö
Valtiovarainministeriö

Katso tallenne