Kasvatamme uusia Azure Cloud Guruja Microsoftin kumppaniyrityksiin – oletko tuleva pilvitaituri?

Hakuaika on päättynyt.

Rekrytoimme ja koulutamme 30 uutta Azure-asiantuntijaa Microsoftin kumppaniyrityksiin. Pilvipalveluiden räjähdysmäinen kasvu ja uusien teknologioiden käyttöönotto ovat muuttaneet toimintaympäristöä ja osaamisvaatimuksia ja sen myötä Microsoftin kumppaniyrityksillä on tarve rekrytoida useita osaajia työskentelemään Azure-pilviteknologian pariin.

Käynnistämme jo kolmannen Microsoft Azure Akatemian, jonka avulla kasvatamme 30 uutta Azure-taituria vastaamaan alan kasvavaan osaajatarpeeseen. Microsoft Azure on joustava ja kustannustehokas pilvipalvelu, joka toimii erilaisten sovellusten, palveluiden ja palvelimien alustana. Azure Akatemia tarjoaa sinulle ainutlaatuisen tilaisuuden syventää osaamistasi ja ottaa seuraava askel urallasi.

Kuuden kuukauden (23.11.2017-28.5.2018) Akatemian tavoitteena on työsuhde koulutusjakson päätteeksi: edellisestä Akatemia-toteutuksesta työllistyi 93 %. Microsoft Azure Akatemiaan sisältyy käytännön projekteissa oppimista Microsoftin kumppaniyrityksessä, 18 huipputason koulutuspäivää, harjoitustehtäviä ja kahden Microsoft-sertifiointitestin suorittamisen. Motivaatiosi uuden oppimiseen on tärkeintä, joten sinun ei tarvitse olla hakuvaiheessa vielä valmis Cloud Guru. Microsoft Akatemia F.E.C. toteutetaan yhteistyössä Microsoftin, Saranen Consultingin, Uudenmaan ELY-keskuksen ja TE-palveluiden kanssa.

Hakuaika päättyy 22.10.2017. Suosittelemme hakemista niin pian kuin mahdollista, sillä aloitamme ensimmäiset haastattelut ja valinnat sitä mukaa, kun sopivia osaajia löytyy kumppaniyrityksille.

Järjestämme 26.10.2017 pääkaupunkiseudulla rekrytointitapahtuman, johon kutsumme osan hakijoista verkostoitumaan kumppaniyritysten kanssa. Tapahtumassa on mahdollista keskustella vapaamuotoisesti rekrytoivien kumppaniyritysten kanssa ja myös tavata rekrytoivia esimiehiä pikahaastatteluissa. Mikäli haluat mahdollisuuden osallistua tapahtumaan ja päästä verkostoitumaan kumppaniyritysten kanssa, hakemus kannattaa jättää heti!

▼ Työtehtävät & koulutukset
▼ Näin haet

Pääyhteistyökumppanit

Aureolis auttaa yrityksiä menestymään liiketoimintatiedon avulla. Palvelumme kattavat koko BI-alueen tietovarastoinnista ja raportoinnista tiedolla johtamisen tukeen. Asiakaskohtaiset BI-ratkaisumme mahdollistavat tiedolla johtamisen jalostetun liiketoimintatiedon ja analytiikan avulla.

Etsimme BI-asiantuntijoita tai BI-alueesta kiinnostuneita. BI-asiantuntijalla voi olla taustaa esimerkiksi teknologiatehtävistä, konsultoinnista tai analytiikasta.

Tutustu meihin lisää videollamme

www.aureolis.com
▼ Lue lisää ▲ Piilota

Capgemini on yksi maailman johtavista konsultointi-, teknologia- ja ulkoistuspalveluja tarjoavista yrityksistä. Rakennamme, kehitämme ja toimitamme yhdessä asiakkaidemme kanssa teknologia- ja liiketoimintapalveluja, jotka auttavat asiakkaitamme menestymään ja saavuttamaan tavoitteensa. Palvelumme ovat läsnä niin ihmisten arkipäivässä kuin teollisuudessakin; toimimme mm. kuluttajatuotteiden ja vähittäiskaupan, vakuutus- ja pankkipalveluiden, terveydenhuollon, logistiikan ja liikenteen sekä high techin aloilla ja julkisella sektorilla. Maailmanlaajuisesti capgeminilaisia on 190 000 yli 40 maassa. Suomessa meitä on yli 500, ja suomalaisille asiakkaillemme työskentelee 1500 capgeminilaista.

Etsimme joukkoomme kymmentä Cloud-asiantuntijaa teknisiin asiantuntijatehtäviin. Tulet toimimaan osana asiakasprojekteja, joiden kautta pääset kehittymään pilvipalveluiden näköalapaikalle.

Tutustu meihin lisää videollamme

www.capgemini.com
▼ Lue lisää ▲ Piilota

Cloud1 Oy on Suomen yksi asiantuntevimmista integraatio-, data & analytiikka- ja ohjelmistokehitysratkaisuihin keskittyneistä toimijoista, oli sitten kyse vaativasta kehitysprojektista tai yksinkertaisesta ratkaisusta tehokkuuden parantamiseen. Cloud1 luottaa teknisissä ratkaisuissa Microsoft -teknologioihin, joiden pilvi-ilmentymät löytyvät Azuresta.

Tämän vuoden aikana työllistämme 50 kokenutta asiantuntijaa, joilla on hallussa sekä vanha IT että modernit tavat tuottaa palveluita. Rakennamme palvelut pääosin Azure PaaS -lähtöisesti, liiketoiminta edellä – aina asiakkaan tarpeet huomioiden – ratkaisukeskeisesti: kehityksen tulokset ovat otettavissa käyttöön kaikenkokoisissa yrityksissä. Tavoitteemme on olla kaikkien asiakkaittemme pitkäaikainen kumppani kiihtyvässä digitalisaatiossa.

Olemme Microsoftin kultakumppani ja työskentelemme läheisessä yhteistyössä Microsoftin eri myynti- ja kehitysyksiköiden kanssa.

Olemme etsimässä Akatemian kautta uusia osaajia vahvasti kasvavaan joukkoomme. Etsimme henkilöitä, joille Microsoftin ekosysteemissä toimiminen on luontevaa. Oletko sinä meidän etsimämme Digitaalisuuden Muutosjohtaja vai olisitko ennemmin etsimämme IT-moniosaaja? Vai onko vahvuutesi kuitenkin ohjelmistokehityksessä tai sitten olet jo varteenotettava tietokantaosaaja? Kaikille edellä mainituille meillä on tarjottavaa.

Tutustu meihin lisää videollamme

cloud1.fi
▼ Lue lisää ▲ Piilota

Asiakkaidemme lisäksi haluamme huomioida kaikessa toiminnassamme henkilöstömme ja ympäröivän yhteiskunnan. Palveluihimme kuuluvat tilintarkastus-, vero-, laki- ja neuvontapalvelut.

Kansainvälinen, mutta paikallinen.

KPMG:n jäsenyritysten verkosto toimii 189 000 henkilön voimin 152 maassa ympäri maailmaa. Suomessa palveluksessamme on yli 1000 henkilöä 23 paikkakunnalla, lähellä asiakastamme. Asiantuntemuksemme perustuu asiakkaan liiketoiminnan ymmärtämiseen ja kattavaan toimialaosaamiseen. Teemme tiivistä yhteistyötä asiakkaidemme kanssa auttaen heitä hallitsemaan riskejään ja tarttumaan mahdollisuuksiin.

Verkon tietoturvakerrokset ovat muuttuneet radikaalisti pilvipalvelujen, digitalisaation ja mobiilikäytön myötä ja käyttäjän digitaalisesta identiteetistä on tullut ratkaiseva tekijä tietojärjestelmien käytön turvaamiseksi. Digitaalisen identiteetinhallinnnan (IAM) palvelut vastaavat tämän hetken megatrendien tuomiin vaatimuksiin, kun digitalisaatio, kuluttajistuminen ja pilvipalveluiden mahdollisuudet ovat jokaisen organisaation agendalla. Tyypilliset digitaalista identiteetinhallintaa edellyttävät tilanteet liittyvät käyttäjien tunnistamiseen, käyttöoikeuksien myöntämiseen, HR-datan prosessointiin sovelluskohtaisiin käyttäjävarastoihin sekä käyttäjän elinkaaren hallintaan esimerkiksi työtehtävien muuttuessa tai työsuhteen päättyessä. Prosessin automatisointi identiteetinhallinnan järjestelmän avulla säästää rahaa, vähentää virheitä ja tekee raportoinnista helppoa.

Hyvä asiakaskokemus on digitaalisen identiteetinhallinnan ydintä. Meille on tärkeää, että tuotamme sellaisia palveluita, jotka loppukäyttäjä kokee toimiviksi ja käyttötarpeisiin vastaaviksi. Myös organisaatioiden pilveistymisstrategia ja käyttäjätietojen turvaaminen voidaan ratkaista palvelujemme avulla.

Haemme Azure Akatemian kautta Azure-asiantuntijoita.

Tutustu meihin lisää videollamme

home.kpmg.com
▼ Lue lisää ▲ Piilota

Nordcloud auttaa organisaatioita saamaan täyden hyödyn pilvipalveluista. Olemme yksi maailman johtavia pilvipalveluiden asiantuntijoita. Tarjoamme asiakkaillemme pilvipalveluiden suunnittelu-, migraatio-, automaatio- ja managed services -palveluita sekä kapasiteettisuunnittelua ja koulutusta. Vuodesta 2012 alkaen olemme toteuttaneet yli 300 projektia auttaaksemme asiakkaitamme ottamaan täyden hyödyn pilvipalveluista.

Nordcloud on AWS Premier Consulting -kumppani, strateginen Google Cloud Platform -kumppani sekä Microsoft Azure Gold Cloud -kumppani. Riippumattoman ja aidosti pilvinatiivin yrityksemme kokeneet asiantuntijat tarjoavat asiakkaille objektiivisia neuvoja ja rakentavat ratkaisuja kaikille yleisille pilvialustoille. Pääkonttorimme sijaitsee Helsingissä, minkä lisäksi meillä on toimistoja Salossa, Tukholmassa, Malmössa, Oslossa, Lontoossa, Amsterdamissa, Munchenissa ja Poznanissa.

Olemme Suomen nopeimmin kasvava teknologiayritys ja etsimme joukkoomme Cloud Engineerejä tai tulevaisuuden Cloud Architecteja.

Tutustu meihin lisää videollamme

www.nordcloud.com
▼ Lue lisää ▲ Piilota