Kasvatamme uusia Dynamics 365 Guruja Microsoftin kumppaniyrityksiin – oletko tulevaisuuden ratkaisukonsultti?

Hakuaika on päättynyt.

Rekrytoimme ja koulutamme 20 uutta osaajaa Microsoftin kumppaniyrityksiin. Digitaalisen liiketoiminnan ja sen prosessien osaajien tarve on lisääntynyt nopeasti Microsoftin kumppaniyrityksissä. Tämän vuoksi käynnistämme järjestyksessään toisen Dynamics 365 Akatemian, joka kasvattaa 20 uutta digiliiketoiminnan asiantuntijaa Microsoftin Dynamics 365 -pilvipalvelun tehokkaaseen hyödyntämiseen.

Microsoftin kumppaniyrityksillä on tarpeita uusille digiliiketoiminnan osaajille ja Dynamics 365 Akatemia tarjoaa sinulle ainutlaatuisen tilaisuuden syventää osaamistasi ja ottaa seuraava askel urallasi. Saat tilaisuuden kouluttautua esimerkiksi sovellus- tai ratkaisukonsultiksi tai järjestelmäasiantuntijaksi Microsoftin Dynamics 365 -ohjelmistoratkaisujen pariin.

Kuuden kuukauden (23.11.2017-28.5.2018) Akatemian tavoitteena on työsuhde koulutusjakson päätteeksi: edellisestä Akatemia-toteutuksesta työllistyi 93 %. Microsoft Dynamics 365 Akatemiaan sisältyy käytännön projekteissa oppimista Microsoftin kumppaniyrityksessä, 18 huipputason koulutuspäivää, harjoitustehtäviä ja kahden Microsoft-sertifiointitestin suorittamisen. Motivaatiosi uuden oppimiseen on tärkeintä, joten sinun ei tarvitse olla hakuvaiheessa vielä valmis Dynamics 365 Guru. Microsoft Akatemia F.E.C. toteutetaan yhteistyössä Microsoftin, Saranen Consultingin, Uudenmaan ELY-keskuksen ja TE-palveluiden kanssa.

Microsoft Dynamics 365 on asiakkuudenhallinnan ja toiminnanohjauksen ratkaisuihin keskittynyt tuoteperhe, jonka taitajille on kumppaniyrityksissä kova kysyntä. Dynamics 365 -asiantuntijoita kaivataan merkittävässä määrin nyt ja tulevina vuosina, kun yritykset tehostavat toimintaansa toiminnanohjaukseen ja asiakkuudenhallintaan panostamalla. Microsoft Dynamics 365 kokoaa perinteiset CRM- ja ERP-toiminnot sovelluksiksi, jotka yhdistävät saumattomasti myynnin, markkinoinnin, asiakaspalvelun, kenttätyön, projektipalvelut, taloushallinnon ja tuotannon prosessit.

Hakuaika päättyy 22.10.2017. Suosittelemme hakemista niin pian kuin mahdollista, sillä aloitamme ensimmäiset haastattelut ja valinnat heti sitä mukaa, kun sopivia osaajia löytyy kumppaniyrityksille.

Järjestämme 26.10.2017 pääkaupunkiseudulla rekrytointitapahtuman, johon kutsumme osan hakijoista verkostoitumaan kumppaniyritysten kanssa. Tapahtumassa on mahdollista keskustella vapaamuotoisesti rekrytoivien kumppaniyritysten kanssa ja myös tavata rekrytoivia esimiehiä pikahaastatteluissa. Mikäli haluat mahdollisuuden osallistua tapahtumaan ja päästä verkostoitumaan kumppaniyritysten kanssa, hakemus kannattaa jättää heti

▼ Työtehtävät & koulutukset
▼ Näin haet

Pääyhteistyökumppanit

CGI tarjoaa palveluja IT:n ja liiketoimintaprosessien kehittämisen tueksi. Olemme aidosti globaali yritys, jolla on toimintaa 40 maassa.

Meille on erityisen tärkeää, että asiakkaidemme parissa työskentelee asiantunteva, tyytyväinen ja motivoitunut henkilöstö – oman osaamisen kehittämiseen ja työssä kasvamiseen onkin meillä mainiot mahdollisuudet!

Kannustamme osaamisen kehittämiseen erilaisin koulutusohjelmin sekä tarjoamalla mahdollisuuden kehittyvään uraan ja tehtäväkiertoon. Osaajamme pääsevät hyödyntämään potentiaalinsa, kehittymään työssään ja sitä kautta vaikuttamaan omaan tulevaisuuteensa. CGI:ssä viihtyy monen alan ammattilaisia ja arvostamme henkilöstömme monipuolista koulutus- ja työtaustoja. Kaikkia yhdistävät kuitenkin tietyt vahvuudet: halu sitoutua asiakastyöhön, kyky työskennellä muiden kanssa ja oppia heiltä sekä halu kehittää omaa osaamistaan.

Olemme yhteistyöorganisaatio, jossa parhaita käytäntöjä ja toimivia ratkaisuja jaetaan ja hyödynnetään maailmanlaajuisen osaajaverkoston kautta. Palkitsemme hyvistä saavutuksista, erinomaisista suorituksista ja arvojemme mukaisen yhteistyön edistämisestä.

Etsimme nyt joukkoomme tulevia Dynamics 365 -osaajia. Oletko sinä yksi heistä?

Tutustu meihin lisää videollamme

www.cgi.fi
▼ Lue lisää ▲ Piilota

Elisa on digitaalisen elämän mahdollistaja.

Elisa on tietoliikenne-, ICT- ja online-palveluyritys, jossa työskentelee 4300 asiantuntijaa. Meillä kuljet digitalisaation aallonharjalla ja pääset jalkauttamaan täysin uudenlaisia palvelukokonaisuuksia asiakkaidemme liiketoimintatarpeisiin. Me Elisalla tiedämme, että yritysasiakkaidemme liiketoiminta elää jatkuvassa muutoksessa, jolloin ketterät, modernit ja kokonaisvaltaiset Elisan ITC-ratkaisut toimivat kivijalkana jatkuvalle kehitykselle ja yhdessä asiakkaidemme kanssa rakennamme kilpailuetua innovatiivisin liiketoimintamallein. Elisa IT-liiketoiminta on korkean osaamisen IT-palvelutalo, jonka liiketoiminta perustuu erinomaiseen asiakastyytyväisyyteen, vahvaan teknologiaosaamiseen sekä aitoon asiakaslähteiseen toimintaan. Elisa tarjoaa työpaikkana ison talon edut yrittäjähenkisellä meiningillä ja on tutkitusti yksi Suomen parhaista työpaikoista. Lue lisää Elisasta työnantajana täältä.

Haemme Microsoft Azure Akatemian kautta useita Junior-konsultteja tuotteistettujen ratkaisujen käyttöönotto- ja tukitehtäviin, sekä jo kokeneempia konsultteja mukautettavien ratkaisujen käyttöönotto- ja kehitystehtäviin. Kummassakin roolissa pääset työskentelemään suoraan asiakkaiden kanssa erinäisissä IT-projekteissa.

Tutustu meihin lisää videollamme

corporate.elisa.fi
▼ Lue lisää ▲ Piilota

Fenix Solutions on energinen teknologiatalo, joka on erikoistunut liiketoiminnan kehittämistä tukeviin Microsoft Dynamics CRM- ja Power BI sekä Data Analytics -toimituksiin.

Toimintamme laajentuessa haemme Espoon ja/tai Turun toimipisteeseemme vähintään 3 henkilöä Junior Ohjelmistosuunnittelija -positioihin. Toimenkuvaan kuuluu Microsoft Dynamics CRM, MA ja BI -ratkaisujen tekninen toteutus ja konsultointi.

Tutustu meihin lisää videollamme

www.fenixsolutions.fi
▼ Lue lisää ▲ Piilota

Innofactor on Suomen johtavia Microsoft Dynamics -taloja. Meillä työskentelee yli 600 innostunutta ja osaavaa henkilöä Suomessa, Ruotsissa, Tanskassa ja Norjassa. Innofactor Oyj:n osake on noteerattu arvopaperipörssi NASDAQ Helsinki Oy:n päälistalla, jossa se on liikevaihdolla mitattuna yksi nopeimmin kasvavista yrityksistä. Business Productivity -yksikkömme rakentaa räätälöityjä Microsoft D365 -järjestelmiä ja ratkaisuja asiakkaillemme. Osaamisemme kattaa kaikki Microsoft Dynamics CRM- ja ERP- järjestelmät sekä analytiikka-, projektin- ja projektisalkunhallintaratkaisut. Meillä sinua odottaa yli 100 hengen rautaisella ammattitaidolla varustettu Microsoft Dynamics 365 -porukka. Työyhteisössämme tehdään töitä hyvällä sykkeellä huumoria unohtamatta yhdessä loistavien asiakkaidemme kanssa. Meille työntekijämme ovat tärkein voimavaramme, joille tarjoamme juostavat työaikajärjestelyt, koulutusmahdollisuuksia, sekä monipuolisia, työnantajan tukemia harrastusmahdollisuuksia ja yhteisiä tapahtumia.

Haemme Microsoft Dynamics CRM, AX & NAV -konsultteja ja -kehittäjiä.

Tutustu meihin lisää videollamme

www.innofactor.fi
▼ Lue lisää ▲ Piilota

Tieto hyödyntää datakeskeisen maailman mahdollisuudet ja tuottaa niiden avulla arvoa yksilöille, organisaatioille ja yhteiskunnalle. Tavoitteemme on olla asiakkaillemme paras kumppani liiketoiminnan uudistamisessa. Ohjelmisto- ja palveluosaamisemme lisäksi hyödynnämme vahvasti yhdessä innovoinnin ja ekosysteemien mahdollisuudet.

Haemme Microsoft Akatemia -ohjelman kautta kahta konsulttia kasvamaan mielenkiintoisiin Dynamics-asiakasprojekteihin Pohjoismaissa ja Baltiassa.

Tutustu meihin lisää videollamme

www.tieto.fi
▼ Lue lisää ▲ Piilota

Yhteistyökumppanit